Alles over RHP

Kokoshusk op transportband

RHP garandeert kwaliteit

Om erkend te worden als de betrouwbare en kwaliteitsvolle leverancier die we zijn, maar ook omdat dit aansluit bij onze intrinsieke waarden als bedrijf, produceren wij onder het RHP-keurmerk. Dit houdt in dat we een doorgedreven zelfcontrole uitvoeren op onze aanvoerketen; in de landen van herkomst, maar ook onze eigen productievestiging te Bree. Belangrijker nog is dat we dit doen met inachtneming van het RHP-handboek en de RHP-procedures, zodat de kwaliteit van onze productie altijd en overal gewaarborgd is.

Deze zelfcontrole wordt vervolgens op regelmatige basis en bij wijze van externe audits gemonitord door de RHP-keuringsinstanties. Al sinds 1963 voert RHP diepgaande onderzoeksprojecten uit, die een enorm brede kennis opleveren over ons product.

Deze kennis wordt dan weer aangewend in onze product- en/of ketenoptimalisatie. Zo waken wij over een cleane productiesite, die grondstoffen van hoogwaardige en verbeterde kwaliteit oplevert zonder verontreiniging. Opdat de output van ons bedrijf een constante kwaliteit heeft voor de eindklant.

Kokoshusk detail

“RHP biedt een uniek systeem om de kwaliteit van teelt in de gehele keten te monitoren. Zo kunnen we onze eindklant constante kwaliteit garanderen.”